Om NGT

Fysiskt guld med leverans

NGT säljer handelsgodkända guldtackor och präglade guldmynt. Med den högsta renhetsgraden för guldtackor på 999,9/1000, för guldmynt om lägst 900/1000, är våra produkter kvalificerade som investeringsguld. Vilket innebär att produkterna är undantagna från moms. Guldet köper du utifrån dagsaktuell kurs och levereras som en fysisk produkt i form av guldtacka eller guldmynt till dig. Minsta enhet att köpa är 2 gram för guldtackor respektive 3,11 gram för mynt. En av fördelarna med att köpa fysiskt guld är att du har direkt tillgång till värdet som du kan ge bort, växla in eller ha som försäkring.

Om NGT

Fysiskt silver med leverans

NGT säljer silvertackor och silvermynt, med lägsta renhetsgrad 999/1000. Allt silver är enligt svensk skattelagstiftning momsbelagt med 25%, våra priser på produkterna visar totalbelopp inklusive moms.

Om NGT

Månadsprenumeration

Vi erbjuder en månadsvis prenumeration av fysiska guldtackor, där du som kund köper en på förhand vald storlek på tacka månadsvis. Denna tacka skickar vi till dig och du tar själv hand om förvaringen, precis som när du köper fysiskt guld.

Om NGT

Andelsguld

Köpa andelsguld – Hos oss på NGT kan du välja att köpa fysiskt guld i andelar där vi lagerhåller guldet i säkerhetsdepå och det är försäkrat av oss. Det framgår när du köper hur stor andel du har och i vilken tacka dina andelar ligger. Minsta belopp du kan köpa för är 1000,00 kronor vid varje köptillfälle. Till detta kommer en årliga förvarings- och försäkringsavgiften som är som lägst 500,00 kronor per år. Läs mer om andelsguld med förvaring här

Vi är Nordic Gold Trade AB. Nordic Gold Trade AB är ett helsvenskt privatägt bolag som enbart handlar med fysiskt guld och silver. Vi har samlat några av de mest erfarna ädelmetallhandlarna i Sverige och startat ett helt nytt bolag.

Tillsammans har vi som arbetar med det administrativa mer än femtio års erfarenhet av ädelmetaller. Vår vision är att du som kund ska bemötas av ett professionellt team som har lång erfarenhet av ädelmetaller. Vi står för ett personligt bemötande och sätter oss in i varje kunds unika situation.

Vår vision är att du som kund ska bemötas av ett professionellt team som har lång erfarenhet av ädelmetaller.

Vårt administrativa team består av vår VD och grundare Michel Rufli, och hans team. Michel har en lång erfarenhet av ädelmetallbranschen och kommer närmast från Guldcentralen AB. Vi har samlat på oss långvarig erfarenhet av branschen och utifrån det har vi skapat ett brett utbud av tjänster anpassade för olika behov och önskemål. Vi erbjuder såväl privatpersoner som företagare olika möjligheter till att köpa ädelmetaller som en del av den finansiella portföljen. 

Att äga guld och silver tycker vi bör vara lika självklart som att ha en hemförsäkring. Vi på Nordic Gold Trade AB rekommenderar att en sund sparportfölj består av 10-20% ädelmetaller för stabilitet över tid.

Välkommen att kontakta oss för att hitta de tjänster som passar dig bäst.


KONTAKTPERSON

Michel Rufli, VD

08 - 555 87 540

mr@nordicgoldtrade.com
KONTAKTPERSON

Nils Brobacke

08 - 555 87 540

KONTAKTPERSON

Michel Rufli, VD

08 - 555 87 540

mr@nordicgoldtrade.com