Handla Guld

Steg 1

Handla

Steg 2

Sammanfattning

Steg 3

Betala

Steg 4

Klart!

Här köper du andelsguld till dagspris. Du väljer själv vilken summa du vill handla för.

Läs mer om andelsguld här. Vi tar emot order från 1.000 kr till 100.000 kr. Ditt första köp inkluderar den årliga förvaringsavgiften 500 kr som täcker upp till 200 gram. Större innehav debiteras med 0,6% av guldvärdet per år, som debiteras i samband med köp som gör att innehavet överskrider 200 gram.  

Är du efter ditt första köp av andelsguld intresserad av att lägga upp ett kontinuerligt månadssparande, kontakta oss genom att  klicka här

Dagspris (Prel) 587 SEK/gram

Vi tar emot order från 1.000 kr till 100.000 kr.
Ditt första köp inkluderar den årliga förvaringskostnaden 500 kr som täcker upp till 200 gram. Större innehav debiteras med 0,6% av guldvärdet per år, som debiteras i samband med köp som gör att innehavet överskrider 200 gram.

SEK
GRAM
Nästa Steg

Sammanfattning av din beställning

  • Ditt köp:

  • Varav förvaringskostnad:

  • Prel.mängd guld:

  • Prel.dagspris:

Kampanjkod:

Total rabatt:
Laddar...

Så här går det till

Köpa andelsguld - Hos oss på Nordic Gold Trade AB kan du välja att köpa fysiskt guld i andelar där vi lagerhåller guldet i säkerhetsdepå och det är försäkrat av oss.

Det framgår när du köper hur stor andel du har och i vilken tacka dina andelar ligger (fabrikat och serienummer). Här har vi en prispremie som beroende på hur mycket du köper. Det är ingen automatiserad försäljning, utan vi har manuell hantering av din order. När du köper betalar du en premie mellan 5-13,5%. Minsta belopp du kan köpa för är 1000,00 kronor vid varje köptillfälle. Detta ska ställas mot minsta guldtackorna som har en premie på drygt 30% och som i juli 2020 kostar ca 1.450,00 kronor. Vårt mål är att detta ska kunna bli en bra start till att äga fysiskt guld.

"När du köper betalar du en premie mellan 5-13.5%. Minsta belopp du kan köpa för är 1000kr vid varje köptillfälle."

När du fått ihop så mycket guld som du önskar, kan du låta det ligga kvar i andelar, sälja det, eller plocka ut det i tackor som vi skickar till dig. Det tillkommer en kostnad om du plockar ut guldet i tackor, beroende på vilken fördelning och storlek/storlekar du önskar. Till exempel 1x100 gram, eller om du som kund vill att det ska delas upp på 5x20 gram, vilket då blir något dyrare.

Till detta kommer en årliga förvarings- och försäkringsavgiften som är som lägst 500,00 kronor per år, detta gäller från 0 - 200 gram. Därutöver är den årliga förvarings- och försäkringsavgiften 0,6% av guldvärdet per år Förvarings- och försäkringsavgiften betalas alltid årsvis i förskott.

Du kan välja att köpa varje månad som ett månadssparande, eller så köper man när det passar en själv.